boerderij

De basis van 't Kasteeltje zijn onze geitjes.  Een 15-tal melkgeitjes leveren de melk voor al het lekkers dat we serveren in het ijssalon.

Om de rust van onze melkleveranciers te garanderen, is de stal met de geitjes niet langer open voor publiek.

Buiten op de weide kan je onze nieuwste aanwinst bewonderen: een kleine kudde Parthenaise runderen.

Vraag bij interesse zeker ook naar onze vleespakketten: zowel rund- als varkensvlees van onze eigen boerderij

 

't Kasteeltje in Beverlo

Geschiedenis

In 1994 kochten Ludo en Linzi een oud vervallen herenhuis dat in de volksmond 't Kasteeltje werd genoemd. Acht jaar werkten Ludo en Linzi zich de ziel uit het lijf om het zijn oude glorie terug te geven. Er kwam ook een tweede gebouw in dezelfde stijl.

Vandaag is 't kasteeltje een domein met een geitenboerderij, ijssalon met speeltuintje en vijf comfortabele gastenkamers, elk met een aparte badkamer en internetaansluiting.

In 2001 begonnen we met de productie van ambachtelijk hoeveijs. Ons bescheiden terrasje is ondertussen uitgebouwd tot een heus ijssalon waar het ook in de winter aangenaam vertoeven is.

Ondertussen zetten we meer en meer in op duurzaamheid en korte keten.  We verkopen eigen honing en confituren van het fruit van onze boomgaard. Verder kan je bij ons ook terecht voor scharreleieren, geitenkaas van een collega-geitenboer en rund- en varkensvleespakketten van onze eigen boerderij.